Ekoizpen prozesuak eta kalitatea elikagaien industrian

HETEL IND. ALIMENTARIAS

industriasalimentarias2  Ekoizpen prozesuak eta kalitatea elikagaien industrian

plan de formacion

PRESTAKUNTZA-PLANA

1 Modulua Elikadura-teknologia
2 Modulua Elikadura-bioteknologia
3 Modulua Elikagaien analisia
4 Modulua Elikagaiak prestatzeko eta kontserbatzeko tratamenduak
5 Modulua Elikagaien produkzioaren antolamendua
6 Modulua Elikagaien industriako merkaturatzea eta logistika
7 Modulua Elikagaien industriako kalitatearen eta ingurumenaren kudeaketa
8 Modulua Prozesu-industrietako mantentze elektromekanikoa
9 Modulua Elikagaien kontrol mikrobiologikoa eta sentsoriala
10 Modulua Nutrizioa eta elikadura-segurtasuna
11 Modulua Elikagaien industriako prozesu integratuak
12 Modulua Elikadura-berrikuntza
13 Modulua Elikagaien industriako prozesuetako eta kalitateko proiektua
14 Modulua Ingeles teknikoa
15 Modulua Enpresa eta ekimen sortzailea
16 Modulua Laneko prestakuntza eta orientabidea
17 Modulua Lantokiko prestakuntza

 

competencias adquiridas

LORTUTAKO GAITASUNAK

– Elikagaien produkzioa eta produkzioko sistema automatikoak programatzea eta antolatzea, ezarritako kalitateko, segurtasuneko eta ingurumen-babeseko eskakizunak aintzat hartuz.
– Elikagaiak elaboratzeko eragiketak gidatzea eta sortzen diren gorabeherak ebaztea.
– Ontziratzeko, enbalatzeko eta etiketatzeko eragiketak gainbegiratzea, kalitate eta segurtasun-baldintzetan.
– Elikadura-enpresako logistika planifikatzea, eta lehengaiak, gai osagarriak eta produktuak hornitzeko, biltegiratzeko eta bidaltzeko eragiketak antolatzea.
– Tresneriaren eta instalazioen mantentze-egoera eta operatibotasuna programatzea eta ikuskatzea, eta higiene, kalitate, eraginkortasun eta segurtasuneko baldintzetan funtzionatzen dutela bermatzea.
– Kalitatea kontrolatzea eta bermatzea, saiakuntza fisikoen, kimikoen, mikrobiologikoen eta sentsorialen bitartez.
– Elikadura-enpresa txikiko produktuak merkaturatzea eta sustatzea.

salidas

ZIKLOAREN IRTENBIDEAK

Lan-eremua: Lerroko, fabrikazio-plantako, sekzioko edo biltegiko burua. Txandako burua.
Tresneriaren, prozesuen eta produktuen ikuskatzailea. Produkzio-arduraduna. Beste produktu batzuk elaboratzeko eta prozesuak garatzeko arduraduna. Elikagaien analisietako teknikaria.
Zentzumen-analisietako teknikaria. Kalitate-kontroleko laborategiko teknikaria. Kalitateko ikuskatzailea. Elikagaien segurtasunaren kudeaketako arduraduna. Hornikuntzetako arduraduna. Ontziratze- eta enbalatze-lerroko arduraduna. Ingurumen-kontroleko eta lan-segurtasuneko arduraduna. Merkataritza-teknikaria.

Goi-mailako ikasketak: Goi-mailako lanbide-heziketako beste ziklo batekin edota Unibertsitate-ikasketekin, indarrean dagoen araudiaren araberako baliozkotzeak ezarrita.

centros

IKASTETXEAK

Lea Artibai ikastetxea

• GOI MAILA

telefonoa

94 620 23 50

EMAIL-a

hetel@hetel.org

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

helbidea

Andra Mari 5, bajo 48200, Durango (Bizkaia)

Andra Mari 5, bajo • 48200, Durango (Bizkaia) • Tel: 94 620 23 50 

Copyright © 2023 HETEL. Eskubide guztiak erreserbatuta.